UVJETI KORIŠTENJA

Stranice www.superextrazona.eu su u vlasništvu tvrtke Buddha Bar, obrt za osobni razvoj i edukaciju, vl. Ivan Palijan, OIB: 84197727430. Svi posjetitelji stranice www.superextrazona.eu posjetom stranice prihvaćaju ovdje navedene Uvjete korištenja internet stranice i uvjete poslovanja tvrtke Buddha Bar, vl. Ivan Palijan. Ukoliko niste suglasni sa uvjetima bilo u cijelosti ili djelomično, molimo da nas o tome obavijestite pismenim putem na info@albumnadan.com. Prilikom korištenja primjenjuju se ovdje navedena pravila i Uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. Zadržavamo pravo promjene ovih pravila i Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje Vaš identitet (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.). Davanje osobnih podataka za pristup web stranice superextrazona.eu, smatra se Vašom suglasnošću za obradu Vaših osobnih podataka u svrhu Vašeg registriranja kao korisnika web stranice. Buddha Bar, vl. Ivan Palijan se obavezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca registracije. Buddha Bar, vl. Ivan Palijan neće dostavljati niti razotkriti Vaše osobne podatke trećoj osobi. Buddha Bar, vl. Ivan Palijan se obvezuje pružati zaštitu Vaših osobnih podataka tako što će prikupljati samo potrebne i osnovne Vaše podatke koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informirati će Vas o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito davati mogućnost izbora o upotrebi Vaših podataka, uključujući mogućnost odluke želite li ili ne da se Vaša email adresa i ostali podaci uklone s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Buddha Bar, vl. Ivan Palijan su odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti. U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka koji se evidentiraju prilikom registracije, morate o tome obavijestiti Buddha Bar, vl. Ivan Palijan. U slučaju promjene o kojoj nije obaviještena, Buddha Bar, vl. Ivan Palijan. ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda. Trajno pohranjujemo isključivo podatke neophodne za izdavanje računa, komunikaciju prema kupcima, te dostavu robe.

UPOTREBA KOLAČIĆA

Kolačić je mala tekstualna datoteka koju vaš internetski preglednik pohranjuje na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenoj internetskoj stranici. S pomoću kolačića web stranica pamti vaše radnje i željene postavke (poput prijave, jezika, veličine fonta i drugih odabranih postavki koje se odnose na prikaz) tijekom duljeg razdoblja, pa ih nije potrebno ponovno unositi pri pregledavanju različitih stranica ili kasnijem povratku.

Na web stranici www.superextrazona.eu u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics. Google Analytics omogućava uvid u posjećenost iz izvora kao što su pay-per-click mreže, e-mail marketing, display oglašavanje, web tražilice itd.

Osim ovih koriste se i kolačići širokog pojasa koji služe boljem korisničkom iskustvu. Svi kolačići u svakom iskustvu se koriste samo uz Vaš pristanak i možete ih u svakom trenutku isključiti pri posjeti stranice ili u Vađem web pregledniku..

VAŠ KORISNIČKI RAČUN

Ako koristite ovu web stranicu, Vi ste odgovorni za povjerljivost vašeg korisničkog računa – korisničkog imena, lozinke i ostalih osobnih podataka kao i za restrikciju pristupa Vašem računalu. Vi prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti koje se izvedu koristeći Vaš korisničko ime i lozinku.

PRIJAVE POVREDE ZAŠTITE I PRAVA

Buddha Bar, vl. Ivan Palijan poštuje prava intelektualnog vlasništva i druga prava trećih osoba. Ako vjerujete da je Vaše djelo kopirano ili su na bilo koji drugi način povrijeđena Vaša prava, molimo Vas da nas o tome obavijestite.